Cart 0

Zasebnost in piškotki

Lastnik in upravitelj tega spletnega mesta je KITEHNIK, Miha Kitak s.p.

Naš pravilnik o zasebnosti

Obiskovalcem želimo zagotoviti nemoten dostop do celotne ponudbe na naših spletnih straneh. Prav tako želimo zagotoviti, da z zbiranjem vaših podatkov ne ogrožamo vaših pravic glede zasebnosti. V nadaljevanju lahko preberete, kako zbiramo in obdelujemo osebne podatke ter kako uporabljamo piškotke.

Z uporabo spletnega mesta in njegovih podstrani soglašate z našim pravilnikom o zasebnosti.

Osebni podatki

Zbiramo le tiste osebne podatke, ki nam jih namenoma posredujete. Uporabili jih bomo le na načine, s katerimi ste predhodno soglašali. Od vas bomo zahtevali le tiste podatke, ki so potrebni za sodelovanje v aktivnostih na naših spletnih straneh in za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Praviloma vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Če bi bilo to potrebno, vas bomo o tem obvestili in prosili za dovoljenje.

Osebnih podatkov, ki smo jih pridobili o uporabnikih našega spletnega mesta, ne hranimo v trajni obliki, razen v primerih, navedenih v našem pravilniku o zasebnosti.

Spodaj je navedenih nekaj primerov, kdaj vas bomo prosili za vaše osebne podatke in kako jih bomo uporabili.

E-novice

Za bralce pripravljamo e-novice, v katerih objavljamo novosti, ponudbe in ostale vsebine s področja avtomobilizma. Če bi se želeli naročiti na katere od naših e-novic, nam boste morali posredovati vaš elektronski naslov.

Nakup

Trenutno ne ponujamo spletne trgovine, zato ne morete kupovati naših izdelkov neposredno pri nas. Vendar pa so na našem spletnem mestu povezave do drugih spletnih strani z možnostjo spletnega nakupa z njihovimi pogoji poslovanja. Te spletne strani niso pod našim nadzorom in zato ne upoštevajo vedno našega pravilnika o zasebnosti.

Elektronski naslov in drugi kontaktni podatki

Morda nam boste želeli poslati elektronsko sporočilo ali pa boste izpolnili obrazec za kontakt na kateri od naših spletnih strani. Podatke, ki jih bomo ob tem pridobili, bomo uporabili samo za to, da odgovorimo na vaše vprašanje ali pobudo.

Piškotki

Piškotke uporabljamo za delovanje določenih delov spletnega mesta. Z njimi zbiramo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, da lahko izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletne strani, ki jih obiščete, namestijo na vaš računalnik ali mobilno napravo. Ne morejo poškodovati vašega računalnika in ne vsebujejo nobene informacije, ki bi razkrila vašo identiteto. Z njimi prepoznamo vašo napravo in pridobimo nekatere podatke, kot je na primer vaš privzeti brskalnik. Te informacije potrebujemo za delovanje določenih storitev, za izboljšanje delovanja spletnega mesta, za spremljanje, kako pogosto uporabniki obiskujejo našo stran in kaj jih zanima. Ti podatki niso povezani z osebnimi podatki, ki ste nam jih morda posredovali na drugih mestih.

Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate s piškotki in z našim pravilnikom o zasebnosti.

Če želite izvedeti več o tem, kako vaš brskalnik upravlja s piškotki, preberite besedilo »Upravljanje piškotkov« v nadaljevanju.

Katere piškotke uporabljamo in zakaj?

Na spodnjem seznamu so najpomembnejši piškotki, ki jih uporabljamo na tem spletnem mestu, in informacija o tem, kakšen je njihov namen.

VirIme piškotkaOpisTrajanje
Kitehnikcookie_notice_accepted, wp-settings-time-1, wp-settings-1, trx_addons_is_retinaPiškotek je potreben za normalno delovanje spletne strani.1 mesec do 1 leto
KitehnikPHPSESSIDSejni piškotek je potreben za normalno delovanje spletne strani.Seja
Google Analytics__utma, __utmb, __utmc, __utmzS temi piškotki zbiramo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo naše spletne strani. Na podlagi zbranih informacij pišemo poročila in izboljšujemo strani. Informacije, ki jih zberemo s temi piškotki, kot so na primer število obiskovalcev strani, od kod so obiskovalci prišli na našo spletno stran in katere strani so predhodno obiskali, so anonimne.

Google Analytics: Varovanje podatkov

do 2 leti

Piškotki tretjih oseb

Nekatere funkcije na našem spletnem mestu omogočajo tretjim osebam nameščanje piškotkov na vaši napravi. Če na primer gledate ali poslušate vgrajen zvočni ali video posnetek, lahko prejmete piškotke spletne strani, ki je posnetek prvotno objavila. Enako se zgodi, če vsebino naše strani delite z drugimi na družabnih omrežjih (ob kliku na gumb »like« na Facebooku ali na gumb »Tweet«). Delovanje piškotkov tretjih oseb ni pod našim nadzorom, zato si o njihovem delovanju in upravljanju preberite na spletnih straneh tretjih oseb.

Upravljanje piškotkov

Če želite, da to spletno mesto deluje v celoti, se morate strinjati z uporabo piškotkov. V nasprotnem primeru nekatere funkcije, kot je na primer spletno nakupovanje, morda ne bodo delovale.

Če kljub temu želite omejiti, preprečiti ali onemogočiti rabo piškotkov, lahko to storite v nastavitvah na vašem brskalniku. Če želite izvedeti več o tem, kako lahko spremenite nastavitve na vašem brskalniku, obiščite stran www.allaboutcookies.org, kjer so podrobna navodila za vse brskalnike in še več informacij o piškotkih na splošno.

Kontakt

Če imate kakršno koli vprašanje o našem spletnem mestu ali našem pravilniku o zasebnosti, pišite na info@kitehnik.si.